+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: cursor not showing mouse-over info.

  1. #1
    Plane Touched Bauhauzer's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    198

    Default cursor not showing mouse-over info.

    Somehow when I hover my cursor over something it now won't show any info on it, nor change shape (i.e. to the hand). This is probably a really simple fix but I have no idea how it happened and I looked through settings and can't find how to toggle it back. Any help would be appreciated.

  2. #2
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    17

    Default

    finally someone else posted on here about this. super mondo annoying and the only way to fix it ive found is to exit the game completely and restart from scratch. which puts you back at the start of a Q most times :/ from what i can tell it occurs during/after rift events when you drop from a public group. Not always though. i have gone hours without it happening and joining/dropping tons of groups and sometimes its in succession. not a game breaker but really annoying escpecially when you are tryin to find quest items and you dont get the change of mouse pointer to indicate your picking it up

  3. #3
    Soulwalker
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3

    Default

    I've had this problem too

  4. #4
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3

    Default Also getting this...

    Just to keep this thread relevant, I have also lost my mouse-over hand.

  5. #5
    Wal
    Wal is offline
    Soulwalker
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    13

    Default

    I've had this happen to me too. More than once. I didn't want to exit the game due to the long queues so I just tried to keep on playing.
    And after a while (an hour or so) my cursor and tool tips started working again!

  6. #6
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    17

    Default

    ive tried the reloadui option but that doesnt work either.

  7. #7
    Soulwalker severilos's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    19

    Default

    Only thing that has worked for me is restarting the game (relogging doesn't work). And considering the queue situation...

  8. #8
    Rift Disciple
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    80

    Default

    Same problem here. Just restarted game

  9. #9
    Plane Touched Bauhauzer's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    198

    Default

    Ok so this does seem to be a bug. Things magically went back to normal about an hour later but I still put in a bug report. If you had this happen too please report it in game and hopefully they'll fix it soon.

  10. #10
    Rift Disciple Aladire's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    IL
    Posts
    107

    Default

    I too get this bug. The only fix I seem to found was just to restart the game completely. Though I think I fixed it with the 866MB of window update, but I am unsure yet. Still need more testing.
    The %1 that is dependent on the %2 failed to start because of %3 -- Microsoft error (Yeah I have no clue what it means, but saw it in the event viewer one day)

  11. #11
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    17

    Default

    bump to the top

  12. #12
    Telaran
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    70

    Default

    I started having this bug today also. Strange thing is that i have played 4 days without it and no it decided to show up.

    Also when the bug happens, tooltip window stops appearing.

  13. #13
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1

    Default

    I've been having this problem since beta and have submitted feedback in-game twice. Logging out/in doesn't fix it, only completely restarting the game. Not only do the cursor icons stop changing, but the tooltips stop showing up as well. This is a very annoying bug in an otherwise wonderful game. Please fix this glitch!

  14. #14
    Shadowlander
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    29

    Default

    I have this issue too.

    Only solution I have which also prevents the queue is to alt tab out and then close the program from the taskbar in windows.

    Then when you restart you skip the queue as you are kinda still logged into the game. Cursor is also fixed when you get back in.

  15. #15
    Shadowlander Steelyjax's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    28

    Default

    It usually happens to me after I complete/start a rift. After a good while it comes back. Only way to fix it if you dont want to wait is to exit game completely and log back in, sucks though if you are ona high pop server. Logging out and back in doesnt work and reloadui doesnt fix it either.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts