+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: AA+Shadows problem

  1. #1
    Rift Disciple IzorkX's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    140

    Default AA+Shadows problem

    Hey!

    There's some sort of problem with the shadows, when used with AA, or jsut the shadows?


    I don't know what the issue is, all I know is that I get low FPS (See my setup below.. more than capable of maxing this game out , cpu I ran at 5GHz just to see if that helped, didn't tho)

    I have all sliders - maxed + Full HD resolution.

    I then put on supersampling, all fine - 50-60 FPS.

    But then I put on shadows - drops to 35-40 FPS and in rifts and crowded areas it drops to 20-25 FPS.

    There must be some issue here.. thats for sure. But what, I'm not sure.
    |i5 2500K@ 5GHz 1.4V 24/7 Custom Water|
    |ASUS P8P67 Deluxe|
    |8GB G-Skill 1866 mhz CL9 1.55v|
    |EVGA GF 460GTX Superclocked 768mb |SLI| 763/1800|

  2. #2
    Jue
    Jue is offline
    Rift Disciple Jue's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    113

    Default

    Yes there is, It is mentioned in this thread, http://forums.riftgame.com/showthrea...Current-Fixes.
    I7 950 @ 4GHZ//H70 2x Asksa Vipers Push/Pull//6GB RAM 1600Mhz Tripple Channel//SLI GTX 460's 850/1700/1900//Hanns G. 27.5" 1920 x 1200//Gigabyte GA-X58A-UD3R (rev. 2.0)//Be Quiet 900w PSU//Haf X Case//Windows 7 64bit

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts