+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Blue screen?

  1. #1
    Soulwalker
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1

    Default Blue screen?

    Every since I started playing the beta I have been having random game crashes. First the screen freezes and becomes a variety of different colors. After that I get a blue screen and then my computer will either shut off on its own or I have to resort to the dreaded hard boot. I have looked at the recommended specs needed for the game and I am showing that I have more than enough computer. Is anyone else having such issues and if so did you have any success in finding a solution? Thanks for the help anyone can provide. Already pre-ordered the game and it would be very disappointing if I am unable to play it at the release.

    -Crematoria-

  2. #2
    Telaran
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    88

    Default

    Sounds like something is wrong with your system

    Do this

    Right click on my computer > Properties > Select the 'Advanced' tab > and under 'startup and recovery' click the 'settings' button. This will open a new window, and under the 'System Failure' heading, uncheck 'Automatically restart.'

    Next time you get a BSOD then post what it says. It will give a clue as to where the error is happening

  3. #3
    Telaran Astrick's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    On the Peninsula, CA
    Posts
    99

    Default

    Quote Originally Posted by Fibsdk View Post
    Sounds like something is wrong with your system

    Do this

    Right click on my computer > Properties > Select the 'Advanced' tab > and under 'startup and recovery' click the 'settings' button. This will open a new window, and under the 'System Failure' heading, uncheck 'Automatically restart.'

    Next time you get a BSOD then post what it says. It will give a clue as to where the error is happening

    Please post the BSOD error you're getting.
    CPU i7 970 @ 4.4GHz - Motherboard Rampage 3 Extreme - Memory 16GB Sector 7
    GPU MSI 6970s (crossfire/OC 950/1450) - SSDOCZ RevoDriveX2 PCI-Express - Win7 Ultimate 64x

  4. #4
    Soulwalker Rewop's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    4

    Default I have same problem

    Hi
    Im getting the exact same problem with a brand new ATI 5870 Graphics card but it only seems to happen in The Black Garden,happened 3 times there.(Wish id posted here myself for info from Astrick to post BSOD)
    But too late im afraid (or too stupid i suppose) cause the way i fixed it was by putting my old GTX 260 Nvidia back in and put up with a little less detail and a few fps less, until what i figure is a problem with ATI cards is sorted out.
    Sorry i could'nt help much im not tech (scares me incase i mess something up) minded but at least you know its not just you thats got the problem.
    All the Best
    Last edited by Rewop; 02-22-2011 at 02:26 AM.

  5. #5
    Telaran Astrick's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    On the Peninsula, CA
    Posts
    99

    Default

    Wanna sell me your 5870? =)
    CPU i7 970 @ 4.4GHz - Motherboard Rampage 3 Extreme - Memory 16GB Sector 7
    GPU MSI 6970s (crossfire/OC 950/1450) - SSDOCZ RevoDriveX2 PCI-Express - Win7 Ultimate 64x

  6. #6
    Plane Walker oldskuul's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Florida
    Posts
    328

    Default

    BSOD is generally RAM issues run memtest and see if you have a weak stick
    Guns Don't Kill LAG kill's - "Attack life—it's going to kill you anyway."

    Gaming is always more fun when doing it @ 5.3ghz

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts