+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: first screen color issue

  1. #1
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3

    Default first screen color issue

    So i just signed up for the game and the game downloaded fine and loaded up fine. It said I needed to update my driver on my geforce 260. so i did and when i reloaded the game there is now a double image one red and the other blue. almost like a 3d type rendering. it is on the server select screen. when i go to full screen windowed or windowed mode it looks fine. any ideas?

    Kazzil

  2. #2
    Champion rich1051414's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by Kazzil View Post
    So i just signed up for the game and the game downloaded fine and loaded up fine. It said I needed to update my driver on my geforce 260. so i did and when i reloaded the game there is now a double image one red and the other blue. almost like a 3d type rendering. it is on the server select screen. when i go to full screen windowed or windowed mode it looks fine. any ideas?

    Kazzil
    no clue o.O

    Updated; February 13, 2011; Nova Bench 3; Microsoft Windows 7 Ultimate; AMD Phenom II X4 945 @ 3975 MHz; Graphics Card:Sapphire Vapor-X HD 5770 OC@960/1400
    Verified NovaBench Score: 1093
    Validated by CPU-Z

  3. #3
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3

    Default

    figured it out. when i loaded my new drivers it reinstated my 3d driver. had to uninstall it. Was running rift in 3d

  4. #4
    Plane Touched
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    173

    Default

    Its because you missed out the U in color if it was spelt Colour it would have been fine (j/k) Glad you worked it out and would have said it sounded like it was running in 3d

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts