+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Error in navigation bar on Rift website

  1. #1
    Shield of Telara
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    663

    Default Error in navigation bar on Rift website

    The Nav Bar on the main site: http://www.riftgame.com/en/index.php does not link to the proper page for races.

    The link for <The Game> -> <Races> goes to http://www.riftgame.com/en/races; that page does not load correctly. The actual page is now: http://www.riftgame.com/en/races/index.php.

    This appears to be true for the nav bar on all of the pages (I assume it's linked into all of them from the same source).

  2. #2
    Ascendant Krimian's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    England, Manchester
    Posts
    1,240

    Default

    The link on "The Game" > "Races" works fine. the one you said it should be is what it takes me to....

    I don't see a problem...

    It doesn't try to load http://www.riftgame.com/en/races for me it just loads http://www.riftgame.com/en/races/index.php for me...
    Last edited by Krimian; 02-09-2011 at 05:08 PM.

    ~ Do Not Meddle In The Affairs Of Dragons For Thou Art Crunchy and Go Well With Ketchup... ~
    OS: Windows 7 Ultimate x64 CPU: AMD Phenom II x4 965 BE @ 3.6GHz GPU: Nvidia Gainward GTX 580 GOOD Edition RAM: Corsair Dominator 8GB DDR3 1600 PSU: Corsair HX850W

  3. #3
    Shield of Telara
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    663

    Default

    That is strange.

    I did some more testing. The link shows up as I wrote it both in firefox3.6.6 and IE 8 for me. It gives me a connection timed out message if I let it try it http://www.riftgame.com/en/races. However, if I add a trainling slash then it loads correctly (i.e. http://www.riftgame.com/en/races/).

    Maybe I'm behind a proxy server at this location that is storing an old page.

  4. #4
    Shadowlander FBueller's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Florida, U.S.
    Posts
    41

    Default Ditto

    I noticed the same problem Minerian. Trailing slash or inserting /index.php does indeed work to get you there. It is, however, still linking to just /races and giving me an error on Firefox 3.6.13 - no proxy. Last time I noticed it working was perhaps yesterday.

  5. #5
    Ascendant Krimian's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    England, Manchester
    Posts
    1,240

    Default

    im using Firefox 4 beta 11 at the moment....

    ~ Do Not Meddle In The Affairs Of Dragons For Thou Art Crunchy and Go Well With Ketchup... ~
    OS: Windows 7 Ultimate x64 CPU: AMD Phenom II x4 965 BE @ 3.6GHz GPU: Nvidia Gainward GTX 580 GOOD Edition RAM: Corsair Dominator 8GB DDR3 1600 PSU: Corsair HX850W

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts