+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Unable to load

  1. #1
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1

    Default Unable to load

    Log in fine and start connecting, at 4% my loading stops, cant even get all the way into server select. Anyone else having this issue?

  2. #2
    Soulwalker
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6

    Default cany log in

    yes look at some of the others post, same dame thing happends all the time to me

  3. #3
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by iamtheadamlanch View Post
    Log in fine and start connecting, at 4% my loading stops, cant even get all the way into server select. Anyone else having this issue?
    I initially was able to log in as far as selecting my initial server. I selected a PVE-RP server, began with an "s". Then it froze. Had to CAD out a few times. Went back in, brings me back to the server selection screen. Tried the same server, freezes. Now it won't reset back to letting me choose a server.

    When I first load in I get a screen of a woman with an orb to her left, it reads 4% then goes to the screen where I would choose the server, but only partly loads before freezing. It looks like a bunch of partciles. Not sure why it's doing this.

  4. #4
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Tosalen View Post
    I initially was able to log in as far as selecting my initial server. I selected a PVE-RP server, began with an "s". Then it froze. Had to CAD out a few times. Went back in, brings me back to the server selection screen. Tried the same server, freezes. Now it won't reset back to letting me choose a server.

    When I first load in I get a screen of a woman with an orb to her left, it reads 4% then goes to the screen where I would choose the server, but only partly loads before freezing. It looks like a bunch of partciles. Not sure why it's doing this.
    Okay, so my bf got into the beta as well and I figured I'd try on his computer. I was able to get in and make a toon. I then swapped back to my computer and was able to get to the char load screen with no freezes.

    One of two things happened:
    1) The problem was corrected between my last attempt on my system and has.
    2) Making the toon on his somehow fixed it so when I load it loads propely.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts