Closed Thread
Results 1 to 14 of 14
Like Tree2Likes
  • 1 Post By PlukkiePanda
  • 1 Post By TrionBrasse

  Click here to go to the first Rift Team post in this thread.   Thread: Not connecting to the server stuck at 67% or 74%

  1. #1
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    2

    Default Not connecting to the server stuck at 67% or 74%

    Sorry for asking that but not being able to connect on my main gaming computer and get the Title message, never get to the server screen. Have tried reinstalling Glyph, the game and disabling ESET, still no luck. Help??

  2. #2
    Soulwalker
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    17

    Default

    I got the same problem. I can't connect to the server after installing the update...

    Any news about this problem?

  3. #3
    Soulwalker
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1

    Default

    same problem here
    client failed to connect to character selection servers..

  4. #4
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    1

    Default Not connecting to server

    Same problem here too, although I can connect to the North American servers, but not the European ones. (And yes, I have turned AV and firewalls off and on etc etc.)

  5. #5
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    1

    Default

    And I also have the same problem.

    Worked fine this morning, before the update.

  6. #6
    Shadowlander
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    28

    Default

    Same here.

    130:Connecting to character selection server at alternate adress ..........

    And then 'Failed to connect' at 74%. EU server. NA is working!

  7. #7
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    10

    Default

    Same for me and my guildmates. Would be great that some GM/Dev/Whatever come and say something useful...

  8. #8
    Prophet of Telara
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,081

    Default

    Slow startup post-patch?
    RIP Icewatch and Argent.
    Not another damn penny.

  9. #9
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    1

    Default

    Same here, dl of the update went smoothly... when trying to log in to the EU servers get stuck at 54%-74%... if switching to NA servers connection goes through.

  10. #10
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    2

    Default

    I submitted a ticket, they have been very responsive! But so far we still have the problem, I will keep the thread updated

  11. #11
    Soulwalker
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    7

    Default

    Same here. I canīt connect to the european Server....only to NA Servers and Prime!

  12. #12
    Rift Disciple
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    125

    Default

    same here

    NA and Prime works, EU wont work

    Maybe they used the EU login-server to handle the PRIME rush? ... -.-

  13. #13
    Soulwalker
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Albyr View Post
    same here

    NA and Prime works, EU wont work

    Maybe they used the EU login-server to handle the PRIME rush? ... -.-
    I hope not. That was very bad from Trion!!!!!

  14.   This is the last Rift Team post in this thread.   #14
    Director of Community Relations TrionBrasse's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    1,199

    Default

    The issue is ongoing; our techs are still working on the EU servers. We do not have an ETA at this time, but I will keep this forum post updated with any news:
    http://forums.riftgame.com/general-d...e-reclaim.html

    (side note: the EU servers are not affected in any way by the Prime server - it's entirely separate hardware).

Closed Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts