+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

  Click here to go to the first Rift Team post in this thread.   Thread: Continuous Game Crashes

  1. #1
    Telaran Fraxinus's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    59

    Default Continuous Game Crashes

    I start RIFT, login.

    Games runs for 15-60 seconds and then crashes.

  2. #2
    RIFT Guide Writer Maltie's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    744

    Default

    Same.... wtf?

    Guess I wont be playing SFP tonight.... thanks trion
    Nixia@Greybriar]

    Quote Originally Posted by Cruzito View Post
    its actually 4 buttons. Let me know when you learn how to rogue

  3.   This is the last Rift Team post in this thread.   #3
    Customer Support ZamboniChaos's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    271

    Default

    Hey there! We have some troubleshooting steps on our support page that may help you. If not, contact our CS team and provide them with your DxDiag report so they can investigate further!

  4. #4
    Rift Disciple Karsplat's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    169

    Default

    I had the same issue, and disabled all add-ons. After that, the game ran smoothly.
    I'll try to isolate the add-ons that cause trouble tomorrow. A bunch of them just work fine, but there's something in there that goes karsplat.

  5. #5
    Telaran Fraxinus's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    59

    Default

    Disabling the addons did it. Thanks Kars!

  6. #6
    Rift Disciple Shazzy's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Wales
    Posts
    124

    Default

    Having the same problem. I can play for about 15 minutes then randomly crashes with no error report. I don't have any addons installed. However, I am running in 4k with a Geforce 1080. Hope someone comes up with a solution soon.
    MUNCHY

  7. #7
    Telaran
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    96

    Default

    Quote Originally Posted by Shazzy View Post
    Having the same problem. I can play for about 15 minutes then randomly crashes with no error report. I don't have any addons installed. However, I am running in 4k with a Geforce 1080. Hope someone comes up with a solution soon.

    I had to switch it from 64bit to 32 no idea why i have a great system that can handle 64bit so not sure what the issue is

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts