+ Reply to Thread
Results 1 to 15 of 15
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Hesk

  Click here to go to the first Rift Team post in this thread.   Thread: EU Shards not working

  1. #1
    Telaran
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    77

    Default EU Shards not working

    They should be online again, but after char selection it stops at 10% (Brutwacht)
    NA works fine
    Last edited by The Overseer; 07-27-2016 at 09:10 PM.

  2. #2
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    10

    Default

    same here
    EU Shards not working-unbenannt.jpg
    Last edited by pepita; 07-27-2016 at 10:20 PM.

  3. #3
    Telaran
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    51

    Default 10%

    same result here

  4. #4
    King of Slackers
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    711

    Default

    playing right now... just the shard teleport to Brisesol & Brutwacht isn't working
    Keepro - King of Slackers - NewHorizons - Contend
    Youtube
    Twitch


  5. #5
    Soulwalker
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    11

    Default

    Quote Originally Posted by The Overseer View Post
    They should be online again, but after char selection it stops at 10% (Brutwacht)
    same problem here, login at Brutwacht stops at 10% then connection will be killed due to inactivity by server

  6. #6
    Soulwalker
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Grey Cat View Post
    same problem here, login at Brutwacht stops at 10% then connection will be killed due to inactivity by server
    Agree,

    Pacht Day Pacht No Play

  7. #7
    Soulwalker
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    4

    Default

    same problem here, login at Brisesol at 10%
    killed due to inactivity by server or juste blocked to 10%

  8. #8
    Shadowlander
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    32

    Default

    Damn i had downloaded the game already twice because i thought my files were messed up.. But no Trion can't handle that EU Server.. Must be crap

  9. #9
    Telaran
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    66

    Default

    Same stuck at 10% on 2 account, all toon

  10.   Click here to go to the next Rift Team post in this thread.   #10
    Customer Support Hesk's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    128

    Default

    Hello! I can confirm that our engineering team is working on resolving this issue now. We hope to have it resolved soon!

  11. #11
    Telaran
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    66

    Default

    Look like the new pvp anti afk is working very well we cant even log in now :P *irony*

    Thanks for the reply
    Last edited by Lathain; 07-27-2016 at 10:37 PM.

  12.   This is the last Rift Team post in this thread.   #12
    Customer Support Hesk's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    128

    Default

    Hello! Everything should be running again normally, please let us know if you continue having problems!

  13. #13
    Telaran
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    66

    Default

    It work for me thanks

  14. #14
    Soulwalker
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    4

    Default

    nice job thanks

  15. #15
    Telaran
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    51

    Default thx

    thx for your feedback

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts