+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: RiftConnect: Facebook "An error occurred..."

  1. #1
    Soulwalker FadedMaster's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    9

    Default RiftConnect: Facebook "An error occurred..."

    When I go through the patcher and click the "Sign In" button next to the Facebook icon in RiftConnect, I receive the following error in the mini-browser:

    "An error occurred with RIFTconnect App. Please try again later."

    It seems this error is actually generated by Facebook. So I figured it was just a silly issue with Facebook. When I tried searching Facebook for the RIFTconnect app, nothing was found.

    Thanks.
    Smile.

  2. #2
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2

    Default

    Ditto. Looks like it doesnt work.

  3. #3
    Soulwalker FadedMaster's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    9

    Default

    Quote Originally Posted by wytworm View Post
    Ditto. Looks like it doesnt work.
    Glad to know it's not just me.
    Smile.

  4. #4
    Soulwalker Jnoh's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2

    Default

    Like to see this fixed soon, but glad to see its being implemented!
    "Games are very educational. Scrabble teaches us vocabulary, Monopoly teaches us cash-flow management, and D&D teaches us to loot the bodies."

    -- Steve Jackson

  5. #5
    Soulwalker warm_machine's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    1

    Default

    I'm getting the same error initially, but I'm able to bypass it and log into my Facebook account. However, I'm not able to post anything to Facebook. From the patcher it shows that I'm not logged in, but under settings in the game, it looks like I'm logged in.

  6. #6
    Plane Touched trinta's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    229

    Default

    I'm also getting this error when I try to set up my Facebook with Riftconnect. However, my friend was able to set his up this afternoon, and didn't mention having any trouble with it... So it isn't an across-the-board issue.

    Anyone have any solutions or ideas?

  7. #7
    Telaran Greyhair's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    94

    Default

    Been getting that error since Wednesday's hotfix. Alas.
    Running 'Rift' on Super-Double-Awesome-Ultra on my abacus since 4700BCE at 1000000+ fps (999, 994 during raids or in town).

  8. #8
    Plane Touched trinta's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    229

    Default

    If anyone's still following this problem, it seems to have been fixed with the new patcher update.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts