+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Map Glitch Bug. I Can't Play Like This.

  1. #1
    Soulwalker
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2

    Exclamation Map Glitch Bug. I Can't Play Like This.

    Here is a screenshot of my map: http://cloud.steampowered.com/ugc/57...4C556C1385676/

    I have to zoom in very far to get a clear map view. It's really effecting my fun because I can't see all the zones around me at once and get a feel for the lay of the land. Many other people are also having this issue. I saw two threads and nobody is giving any answers. Please help.

  2. #2
    Soulwalker
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6

    Default

    I'm having this issue as well. Any solutions?

  3. #3
    Rift Chaser elegos87's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    346

    Default

    Is it only for one region? Does the zone stands just there relatively to the map or to the window? Repair? Trying lowering effects?
    CPU: i7-2600k @ 4.5 Ghz | GPU: GeForce 560 GTX Ti | RAM: 8GB DDR3 @ 1600Mhz 7-9-7-24 | OS: Windows 7 Pro 64bit

  4. #4
    Soulwalker
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6

    Default

    It's for the entire bottom half of the map as far as I can tell. I changed to Briarcliff from Molinar because the population sucked, so I only have a level 19 and haven't left Freemarch yet, so I can't actually confirm the spread, but it is affecting the greyed out zones I haven't been to yet, so it seems that way.

    I have about 3 minutes of repairing left, so it's yet to be seen whether that remedies the problem.

  5. #5
    Soulwalker
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6

    Default

    Repairing didn't appear to work, although it said some files were corrupted and to recover when I re-logged in so I'm repairing again.

    Here are some screenshots.

    http://i1204.photobucket.com/albums/...-10_195703.jpg
    http://i1204.photobucket.com/albums/...-10_195708.jpg
    http://i1204.photobucket.com/albums/...-10_195712.jpg
    http://i1204.photobucket.com/albums/...-10_195717.jpg
    Last edited by Gill; 05-10-2011 at 02:23 AM. Reason: removed screenshot with Guild Vent info

  6. #6
    Soulwalker
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Deyvetown View Post
    Repairing didn't appear to work, although it said some files were corrupted and to recover when I re-logged in so I'm repairing again.

    Here are some screenshots.

    http://i1204.photobucket.com/albums/...-10_195703.jpg
    http://i1204.photobucket.com/albums/...-10_195708.jpg
    http://i1204.photobucket.com/albums/...-10_195712.jpg
    http://i1204.photobucket.com/albums/...-10_195717.jpg
    how did the repair go? this is driving me crazy!

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts