+ Reply to Thread
Results 1 to 11 of 11
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Bonbons

Thread: Atten dev's BUG!! warfront pop up box disappears in 2 sec's

  1. #1
    Rift Disciple
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    125

    Default Atten dev's BUG!! warfront pop up box disappears in 2 sec's

    Dev's please fix this bug, its effecting alot of people.

    warfront pop up box disappears in 2 sec's

    I know you can hit "K" buit the box disappears fast and alot of times I miss the que, PLEASE fix this bug =[

  2. #2
    Soulwalker
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6

    Default

    Yea i had the same problem, most of the time i wouldnt notice the thing and miss out

  3. #3
    Era
    Era is offline
    Champion of Telara
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,256

    Default

    You can bring up the warfront screen and join from there. The popup will disappear due to a lot of different stuff (like combat).
    Era - Defiant - Byriel
    Former Owner of RiftLift

  4. #4
    Soulwalker
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6

    Default

    Even when im just standing around in meridian it still does that

  5. #5
    Soulwalker
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6

    Default

    Is this ever going to get fixed?

  6. #6
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5

    Default

    I play from two different machines and have this bug only on one machine. I queue for warfront and when the popup notification comes up it vanishes immediately. If I'm not watching carefully in my chat box i miss warfronts because of this.

    Anyone have any idea what can be causing it? I've looked through every config file I can find.

  7. #7
    Soulwalker
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1

    Default

    Still no official word from Trion on this, that's pretty sad.

    Change your screen res then change it back, problem solved.

    Was that hard, Trion?

  8. #8
    Telaran
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    76

    Default

    Bump......

  9. #9
    Plane Walker
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    422

    Default

    bug.....it....in.......game

  10. #10
    Shield of Telara gfiz's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    684

    Default

    another...is this not an issue Trion?

  11. #11
    Soulwalker Bonbons's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    10

    Default

    Another thread was responded to by a player. No official word from Trion afaik.

    Workaround that worked for me and the aforementioned player is:

    Windows 7 fix (Other Windows versions are similar, except the time/date settings are a bit different, but you should be able to figure them out)

    Go into Time/Date Settings.
    AKA Left click on your clock (bottom right of your screen)
    Click on "Change date and time settings" (bottom of the window that pops up)
    Click the "Internet Time" Tab
    Click "Change Settings" button
    Click "Update now" button
    Click "OK"
    Click "OK"

    Queue for a warfront and see. Worked right away for me, even though my time was set to automatically synchronize the manual update fixed the issue.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts