+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Disconnect at startup.

  1. #1
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13

    Default Disconnect at startup.

    Since DLing the patch tonight (3/18/11) my game loads to about 71% at startup after clicking play, and tells me I am unable to connect.

    Tried rebooting and it hasnt seem to have fixed the problem. Any suggestions?

  2. #2
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1

    Default

    I am having the same issue

  3. #3
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by Maldavia View Post
    Since DLing the patch tonight (3/18/11) my game loads to about 71% at startup after clicking play, and tells me I am unable to connect.

    Tried rebooting and it hasnt seem to have fixed the problem. Any suggestions?
    Im having the same issue, gets to 71% - 80% and says unable to connect.
    Might be servers.

  4. #4
    Telaran
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Long Island NY
    Posts
    61

    Default

    same issue here as well

  5. #5
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    6

    Default

    same 71% then DC.

  6. #6
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3

    Default

    they are implementing that coin lock thing from the patch. It will bring back all servers in a few minutes I believe.

    I quit out, logged back in and updated. waiting for it to Finish now.
    Last edited by Meska; 03-18-2011 at 05:08 PM.

  7. #7
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5

    Default

    Everyone cross your fingers >.<

  8. #8
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1

    Default

    Same issue as well.

  9. #9
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13

    Default

    Thanks for the responses.

    Just came back and had a major wtf moment, heres hoping its only a very temp problem for all of us.

  10. #10
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5

    Default

    Yeah hopefully

  11. #11
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1

    Default

    Looks like there are a lot of us that can't get on after updating. Updated and now after getting to about 70% it says it can't connect. Seems to be a patch issue

  12. #12
    Soulwalker slickdevil08's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3

    Default

    the servers are still down guys. thats why u are seeing this. wait till the servers fully come back up then we should all be able to play

  13. #13
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2

    Default

    yeah me too. got to play a little bit though when i 1st logged in (was pk'd by about ten gaurdians lol), then it kicked me out. found out i needed to update, so i did, then here i am at the 71% wall. oh well, going to go to the bar up the street for a bit...

  14. #14
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1

    Default thinks servers are down

    http://www.riftgame.com/en/status/index.php

    think that the servers are down and thats the problem

  15. #15
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5

    Default Get kinky with your F5 key


+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts