+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Everything loads slow as...

  1. #1
    Shadowlander
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    22

    Default Everything loads slow as...

    Seems when I'm in a populated area or even semi populated it takes forever for npc's and player's to appear. When I'm in the big city I get 101 Streaming in world(or something to that effect) more than not. I'm thinking this more has to do with connection than gfx but my internet runs fine...I get ~15mbps.

    ATI 5770
    phenom2 955
    gskill ddr3 2x4 1600
    vista x64 ult

    Anybody else have similar issues?

  2. #2
    Banned Deviltry's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    near ze baltic sea
    Posts
    552

    Default

    Quote Originally Posted by glockjs View Post
    Seems when I'm in a populated area or even semi populated it takes forever for npc's and player's to appear. When I'm in the big city I get 101 Streaming in world(or something to that effect) more than not. I'm thinking this more has to do with connection than gfx but my internet runs fine...I get ~15mbps.

    ATI 5770
    phenom2 955
    gskill ddr3 2x4 1600
    vista x64 ult

    Anybody else have similar issues?
    Wow you get 15mbps...

    Rift couldn't possibly give less of a rat's *** about your internet bandwith.

    SSD user here, everything loads almost instantly (get a clue).
    Last edited by Deviltry; 03-18-2011 at 04:44 PM.

  3. #3
    Shadowlander
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    22

    Default

    gratz you were absolutely no help....

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts