+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Patcher works, but refuses to load the game?

  1. #1
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3

    Default Patcher works, but refuses to load the game?

    Bought the game today, upon logging on to the patcher it takes me to a screen showing the latest patch notes and a play button.

    Problem is, when I click the play button it simply closes the patcher, without starting the game.

    There are no error messages.

    Besides the patch notes not being correctly formatted, it looks like there is nothing wrong. I've set riftpatchlive.exe to run as administrator, as well as rift.exe.

    So, what exactly is the problem here? I've also "recovered" the game once already (full re-downlaod).

    EDIT: I forgot to mention, I'm using Windows 7 64 bit.
    Last edited by AngryTomato; 03-10-2011 at 08:53 PM.

  2. #2
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3

    Default

    ba-dump.

    Would really like to play

  3. #3
    Ascendant ThatTomGuy's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Seattle
    Posts
    2,306

    Default

    We would love to help but the lack of info is astonishing!

    http://forums.riftgame.com/showthrea...-everyone-here

  4. #4
    Soulwalker
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by ThatTomGuy View Post
    We would love to help but the lack of info is astonishing!

    http://forums.riftgame.com/showthrea...-everyone-here
    I went through that post, and updated all my drivers, as well as DirectX but to no avail (Already have the latest Direct X, and only my network driver was out of date). Game still does not start.

    Here's the dxdiag info: http://pastebin.com/Q3vSNus8

    Hopefully this will help, sorry for the lack of information.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts