+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Bug: always stuck 99% when first entering game

  1. #1
    Shadowlander
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    6

    Default Bug: always stuck 99% when first entering game

    when I start my pc and launch rift the first time it's always stuck at 99% on the loading screen. when I close it and restart then I'm able to log into the world. top left says: "102: Karteninformationen werden geladen" which means "loading map resources" in english.

    any solution for this?

  2. #2
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    9

    Default

    same for me. however, if i wait around 15 mins it will get in game and i will not be able to play with like 21490 latency, and nothing changes. after a while i get DC

  3. #3
    Shadowlander weirdman's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    25

    Default

    oddly enough my client also hangs here for a couple of minutes but then enters the world and I play just fine.

    Secondly always the first load of the day and never on subsequent loads which is odd. Makes me concerned how much stuff rift is leaving behind in my page file when I close the game.

  4. #4
    Shadowlander
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    6

    Default

    still not fixed in the latest hotfixes is there a plan to fix this? anyone knows?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts