Closed Thread
Page 6 of 22 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast
Results 76 to 90 of 322
Like Tree24Likes

  Click here to go to the first Rift Team post in this thread.   Thread: Intense lag on Deepwood

  1. #76
    Sword of Telara Tohrid's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    878

    Default

    HOLY SMOKES! 216k

  2. #77
    Soulwalker
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1

    Default

    Not sure how the influx of players has caught Trion so off guard. What the **** did you think would happen when you go f2p. Holy hell. Even the forums are lagging. Its unplayable. And annoying.

  3. #78
    Plane Walker Horsesock's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    460

    Default please fix

    Quote Originally Posted by Ashiivas View Post
    Not sure how the influx of players has caught Trion so off guard. What the **** did you think would happen when you go f2p. Holy hell. Even the forums are lagging. Its unplayable. And annoying.
    Mommy just got me some grape drank and some Cheetos and I can't even play!

  4. #79
    Telaran supergamer001's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    78

    Default

    Quote Originally Posted by iXeta View Post
    I've done several tracert's to 208.94.27.162 (the active connection on Necropolis). Last hop came back with some packet loss (explains the spikes). I blocked that address in my firewall so that the client would automatically use the backup server, I'm now connected on 208.94.27.159 and the packet loss SEEMS to be less frequent, but not gone.
    I tried this with Greybriar and ended up on it's third ip with it still jumping up to 80k latency after a few minutes.

    Minku - Cleric | Natsuru - Mage | Nanae - Rogue | Fyurae - Warrior
    Shard---Greybriar - Defiant - Realm Guardians
    4/4 FT 5/5 EE 2/4 GA

  5. #80
    Rift Chaser DarkFalls's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    The Otherside
    Posts
    390

    Default

    Quote Originally Posted by Ashiivas View Post
    Not sure how the influx of players has caught Trion so off guard. What the **** did you think would happen when you go f2p. Holy hell. Even the forums are lagging. Its unplayable. And annoying.
    Uh pretty sure if this was due to amt of people itd have been happening all last week this is hardware or some sort of internet related failure I'm almost 100% certain.
    Tres <Wipe>
    WOLFSBANE

  6. #81
    Ascendant Pines's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1,512

    Default

    Can't even log in now, stuck @ 10% loading.

    Looks like we won't be raiding tonight.
    what is this I don't even

  7. #82
    Shadowlander
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    42

    Default

    I can't play. At all. But given the very descriptive and constant stream of updates from Trion regarding this issue, I'm sure it will be fixed soon.

  8. #83
    Rift Chaser DarkFalls's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    The Otherside
    Posts
    390

    Default

    Quote Originally Posted by Pines View Post
    Can't even log in now, stuck @ 10% loading.

    Looks like we won't be raiding tonight.
    Same here and we still don't even have a "we haven't found the source yet" update. Kind of disheartening. May have just lost an entire days worth of dailies for rep too
    Tres <Wipe>
    WOLFSBANE

  9. #84
    Plane Walker Lycrios's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    484

    Default

    Have not had anything over 78ms, but the lag is still noticeable. Especially the funky lag in dungeons causing boss mechanics to do some really crazy things.
    "In the land of the terribles, the mediocre is king."

  10. #85
    Soulwalker
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    15

    Default This lag is nuts!!!

    Mine keeps spiking over 200000k - no those are not mistyped zeros. I was trying to figure out why the phone app was not working right for me...Guess I know why. Every time I tried to log in by phone I got booted or stuck loading. Game is the same why. Please fix this

  11. #86
    Soulwalker
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    3

    Default Same Here!

    It is unplayable. 30 second freeze in chat and npc responses..... It is something to do with the patch today. Trion PLzzZzZz

  12. #87
    Rift Chaser DarkFalls's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    The Otherside
    Posts
    390

    Default

    Quote Originally Posted by Pines View Post
    Can't even log in now, stuck @ 10% loading.

    Looks like we won't be raiding tonight.
    Before i could get to 10% now i can't even login to patcher getting 2025. A little help here?
    Tres <Wipe>
    WOLFSBANE

  13.   Click here to go to the next Rift Team post in this thread.   #88
    Community Manager Elrar's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2,584

    Default

    Hey guys,

    We're trying to track down the cause right now - not everyone is experiencing these issues and it's not consistent.

    Please provide any details about what you were doing, the zone you were in, if you were grouped, etc. to help us narrow down the possibilities!

    Thanks,

  14. #89
    Rift Chaser DarkFalls's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    The Otherside
    Posts
    390

    Default

    Quote Originally Posted by Elrar View Post
    Hey guys,

    We're trying to track down the cause right now - not everyone is experiencing these issues and it's not consistent.

    Please provide any details about what you were doing, the zone you were in, if you were grouped, etc. to help us narrow down the possibilities!

    Thanks,
    I've had consistent 100k+ ms for the past 4 hours i can't login to the patcher anymore #2025 error. It started while i was going from Kaaz'Ra to Senbora in a raid while doing weeklies. I was able to login for a few secs but then dc right away as i got in so I lost credit on both Senbora and Ahkane. Ever since then I have not been able to login to the game for longer than 10 seconds before the 100k MS dc'd me again and now 2025 trying to login to patcher.

    Edit for more info
    I ran traceroutes to trion and they all came back clean and normal. I live in NJ have Comcast as an ISP.
    Last edited by DarkFalls; 06-19-2013 at 04:05 PM.
    Tres <Wipe>
    WOLFSBANE

  15. #90
    Soulwalker
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    15

    Default

    Lag in Meridian and in Tempest bay - Meridian had the 200k + spikes (but no disconnects) and Tempest Bay is going up to 65k with disconnects every 3-5 mins.

    Server: Faeblight

Closed Thread
Page 6 of 22 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts