+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Auto attack bug?

  1. #1
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3

    Default Auto attack bug?

    While I was smashing my face against the target dummy I noticed that my auto attacks just stop appearing. I figured I might have just not been seeing them but I decided to stop using abilities so I can see my white damage and then it turns out...my auto attacks weren't happening at all...I thought I wasn't close enough but that wasn't the case. I was confused because my rogue was angry at the dummy and was standing on the dummy and I wasn't lagging. I tried to check which ability causes me to stop using auto attacks but I haven't figured it out. Anyone else run into this problem?

  2. #2
    Shadowlander
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    34

    Default

    Happens to me all the time, I even bound auto attack to the action bar so I can make sure it's always on. I'm not sure what is making it stop either.

  3. #3
    Soulwalker
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3

    Default

    bump

  4. #4
    Soulwalker
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2

    Default

    I noticed this back in Beta and haven't really seen an improvement on it yet. This happens to me quite often, especially on my marksman. Sometimes auto-attack works, sometimes it doesn't. Sometimes even pushing the auto-attack button when you notice it not working doesn't engage it.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts