+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: High Voltage - Bugged?

  1. #1
    Telaran
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    94

    Default High Voltage - Bugged?

    So i dont know if this bug was introduced since the patch, or has been in the game since release - but looking at one of the parses i just did, it's obviously broken.

    I can post the parse if needed, but here's the numbers i got:
    I am SC/Warlock.
    My current crit: 642 Rating = 24.34% + 7% (Talents) = 31.34% Total Crit.

    On a small test, parsed for about 2 minutes:
    Raging Storm - Crit 33%
    Lightning Strike - Crit 33%
    Lightning Field - Crit 29%
    Ice Shear - Crit 29%
    Forked Lightning - Crit 31% -
    Arctic Blast - Crit 25%

    I maintainted a standard rotation - Raging storm for 3 stacks, Ice Shear, Arctic Blast (Or Icicle) - then spam Lightning Field, with Lightning Strikes on opportunity procs. I refreshed Electrifies with Forked Lightning.

    Regardless, although its a short test, these numbers look rather accurate - roughly 28-33% crit on all my spells (When my crit chance is 32%).

    Where is High Voltage?
    My lightning spells should be critting in the 40%s at least.

    Just figured i'd put it out there, if anybody else is noticing this, can't hurt for more people to put in bug petitions - might get it fixed sooner?
    Last edited by KooperT; 04-04-2011 at 01:29 AM.

  2. #2
    Telaran rebeldemon's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    86

    Default

    Maybe it doesn't stack with the other crit talents properly. That would make it a bug.

  3. #3
    Shadowlander
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    31

    Default

    Why are you casting Arctic Blast and Icicle if you just spam Lightning Field?

  4. #4
    Shadowlander
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    31

    Default

    Just tested it. Ran for 5 mins casting nothing but Cloudburst and Forked Lightning. Cloudburst had 25% crit, as it should have. Forked Lightning had 35%, as it should have.

  5. #5
    Rift Disciple
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    141

    Default

    doing a 2 minute parse isnt going to get reliable information

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts